Всеукраїнський соціальний профорієнтаційний проект "Місто професій "

Запрошуємо взяти участь бажаючих школярів усіх вікових категорій у Всеукраїнському соціальному профорієнтаційному проекті «Місто професій» 26 серпня 2017 рокуз 12.00 до 15.00 на території парку «Дубовий гай».

Місто Професій - це національний проект, метою якого є дати можливість дітям спробувати себе у різних професіях.

Профорієнтаційна спрямованість заходу у вигляді гри надає можливість отримати максимальний ефект для розуміння дітьми значущості тієї чи іншої професії.

Технологія проекту: в парковій зоні розгортається імпровізоване містечко. При вході кожна дитина отримує паспорт та карту представлених професій та має можливість «влаштуватись на роботу» після короткого майстер класу від фахівців своїх галузей. Презентацію таких професій як рятувальник, пожежник, кінолог, вибухотехнік, інспектор ДАЇ, криміналіст забезпечують обласні управління МЧС та МВД кожного із міст.

За допомогою активних представників бізнесу в кожному місті презентуватимуться професії будівельника, перукаря, агронома, лікаря, стоматолога, соціального працівника, ветеринара, діджея, автослюсаря, продавця, банкіра, повара, актора, моделі, кравчині, тощо.

Сумлінні «працівники» отримуватимуть заробітну плату витратити яку матимуть можливість в крамниці солодощів та подарунків.

Сторінка «Місто Професій 2017″

Кiлькiсть переглядiв: 167

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.